Alltid redo för

den förstklassiga Pilote-finishen

Upptäck Premium-finishen :
Den moderna elegansen hos Pilote skåpbilar

Fördjupa dig i Premium-finishens värld på Pilote ombyggda skåpbilar och låt dig förföras av dess resolut moderna look. Inspirerad av klassisk inredningsdesign ger denna ytbehandling en touch av industriell elegans med sin grafitfärg. Möblernas rena linjer smälter perfekt samman med den strålande ljusstyrkan i obefläckat vitt.

En anmärkning om karaktär: Celadon green

Varje Premium-modell har en touch av celadongrönt. En djärv färg som blåser liv i din interiör, ger karaktär och en mjuk, naturlig känsla till ditt vardagsrum.

Exceptionell komfort som sätter ditt välbefinnande i första rummet

Låt dig skämmas bort av komfortklädsel i bilkvalitet, klädd i en subtil blandning av tyg och läderimitation. Laminerade möbler i en elegant grafitfärg ger din interiör en sofistikerad touch. Dessutom ger den tygklädda takklädseln optimal akustisk komfort, medan LED-belysningen skapar en rogivande atmosfär.

Geniala förvaringsenheter för perfekt organisation

Premium-utförandet på Pilote ombyggda skåpbilar gör inga kompromisser när det gäller förvaring. Utnyttja de extra förvaringsnischerna under takskåpen och det extra kryssskåpet i sovrummet. Nu kan du organisera allt snyggt och ha dina nödvändigheter inom bekvämt räckhåll.

Gör din vardag lite ljusare

Aluminiumfinish och läslampor i kabinen ger en känsla av förfining, medan LED-belysning i lastrummet säkerställer optimal sikt. Res med stil och njut av en interiör som kombinerar funktionalitet och estetik.

Välj kvalitet med Premium-utförandet på Pilote skåpbilar

Sätt stilen genom att välja Premium-finishen på Pilotes ombyggda skåpbilar. Med den perfekta kombinationen av modern design, förbättrad säkerhet och absolut komfort är dessa ombyggda skåpbilar utformade för den kräsne resenären. Ge dig ut på ett unikt äventyr, där varje kilometer kommer att vara synonym med elegans och lugn.