Pilote

Utrustad skåpbil

V630J

Oavsett om du vill utforska stadskärnor eller ge dig ut på okända stigar kommer den ombyggda transportbilen Pilote V630J att vara din mångsidiga resekamrat. Ge dig själv upplevelsen av gränslös resa genom att välja detta kompakta fordon.

V630J i närmare

Pilote

Den ombyggda transportbilen Pilote V630J erbjuder ett funktionellt kök med fem fackindelade lådor och en integrerad sopkorg, vilket garanterar organiserad förvaring för dina redskap. Dess 3-i-1 toalettkabin är både praktisk och ergonomisk och erbjuder nödvändiga bekvämligheter i ett enda utrymme. Dessutom möjliggör de modulära tvillingbäddarna att skapa en stor lastutrymme för förvaring av din utrustning. Med standard sidofönster får du naturligt ljus och en panoramavy. Denna ombyggda transportbil kombinerar funktionalitet och komfort för en trevlig reseupplevelse.

Köket

V630J:s pentry är utformat för att du enkelt ska kunna laga mat. Det är utrustat med 5 lådor med ändlägesbromsar och ett överskåp. Hällen har ett piezotändsystem med 2 brännare, och ett diskhoskydd förlänger arbetsytan, liksom förlängningen i slutet av skåpet.

Pilote

Sovrummet

De som gillar att sova mycket bekvämt kommer att uppskatta V630J:s två enkelsängar. De två enkelsängarna har generösa mått på 77×200 cm och kan utrustas med ett tillägg som förvandlar dem till en 190 cm bred 2-sitssäng, och för dem som vill ha mer utrymme i lastutrymmet är det bara att höja en del av sängen för att förvandla dina enkelsängar till en garagesäng. Under sängen finns ett stort förvaringsfack för alla dina nödvändigheter och enkel åtkomst till gasolutrymmet och färskvattentanken.

Pilote

Badrummet

V630J har ett 3in1-badrum med smarta lösningar för bekväm användning. Detta utrymme på 79×86 cm är utrustat med en glidmonterad Thetford-toalett och ett infällbart tvättställ, vilket ger ett stort duschutrymme. Ett takfönster på 28×28 ger bra ventilation i detta utrymme.

Pilote

Vardagsrummet

Med V630J får du en stor salong där 4 personer kan sitta bekvämt tack vare det breda baksätet och de två hyttplatserna. Den är också förutrustad med ledningar för en parabolantenn och TV. För att säkerställa gott om ljus inomhus är taket utrustat med ett 62x42 cm panoramasoltak med mörkläggning och myggnät.

Pilote

V630J 3D

Teknisk information

Pilote

Längd

6.36 m

Bredd

2,05 m

Höjd

2.67 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

2

Nyttolast

580 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare