Pilote

Utrustad skåpbil

V600G

Att välja en skåpbil innebär att välja att resa i ett kompakt fordon som gör att du kan ta dig fram överallt, även i stadskärnor.

V600G i närmare

Pilote

Den ombyggda transportbilen Pilote V600G erbjuder ett funktionellt kök med fem fackindelade lådor och en integrerad soptunna, vilket möjliggör organiserad och praktisk förvaring. Dess stora vardagsrum rymmer bekvämt upp till fyra personer och erbjuder en trevlig yta att koppla av och umgås på. Dessutom är duschutrymmet rymligt och erbjuder komfort och bekvämlighet under daglig hygien. Transportbilen har också en praktisk garderob för förvaring av kläder. Slutligen är garaget sängen utrustad med en bekväm madrass och ribbotten, vilket garanterar en återhämtande sömn för en god natts vila.

Vardagsrummet

Med V600G får du en stor salong där 4 personer kan sitta bekvämt tack vare det breda baksätet och de två hyttplatserna. Den är också förutrustad med ledningar för parabolantenn och TV. För att säkerställa gott om ljus inomhus är taket utrustat med ett 62x42 cm panoramasoltak med mörkläggning och myggnät.

Pilote

Köket

V600G:s pentry är utformat för att du enkelt ska kunna laga mat. Det är utrustat med 5 lådor med ändlägesbromsar och ett överskåp. Hällen har ett piezotändsystem med 2 brännare, och ett diskhoskydd förlänger arbetsytan, liksom förlängningen i slutet av skåpet.

Pilote

Sovrummet

V600G har en garagesäng med komfortmadrass och spaltbotten. Sängen mäter 135 x 194 cm. Många överskåp på vardera sidan av sängen döljer USB-portar. Under sängen finns ett stort förvaringsfack för alla dina nödvändigheter och enkel åtkomst till gasolutrymmet och färskvattentanken.

Pilote

Badrummet

V600G är utrustad med ett 3in1 duschrum med smarta lösningar för bekväm användning. Detta utrymme på 790×860 cm är utrustat med en glidmonterad Thetford-toalett och ett infällbart tvättställ, vilket ger ett stort duschutrymme. Ett takfönster på 280×280 ger god ventilation.

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

5.99 m

Bredd

2,05 m

Höjd

2.67 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

2

Nyttolast

650 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare