I total frihet

X Edition, transportfärdiga skåpbilar

Upptäck X-Edition: specialerbjudandet för ett snabbt och enkelt val av din ombyggda skåpbil

X-Edition, ett unikt erbjudande som gör att du snabbt och enkelt kan hitta den ombyggda skåpbil du drömmer om! Om du letar efter den perfekta reskamraten för dina äventyr behöver du inte leta längre. Vi har allt du behöver för att göra ditt liv enklare.

Ett urval av bästsäljare

På Pilote förstår vi att varje resenär har sina egna preferenser och behov. Därför erbjuder vi ett urval av fyra flaggskeppsmodeller: V540G, V600G, V630J och V633M.

Oavsett vad du vill, hittar du den skåpbil som är perfekt för din livsstil.

Ny

X-Edition Fit: Den prisvärda Pilote

För dig som letar efter en ombyggd skåpbil av hög kvalitet till ett överkomligt pris har vi skapat X-Edition Fit-erbjudandet. Dra nytta av Pilote-varumärkets rykte och tillförlitlighet samtidigt som du håller din budget under kontroll. Med X-Edition Fit behöver du inte kompromissa mellan kvalitet och pris – allt är redan optimerat för dig.

X-Edition Plus: Den ultimata reseupplevelsen

De mest erfarna resenärerna vet vad de vill ha, och med X-Edition Plus förstår vi det också! Detta specialerbjudande samlar alla de mest populära alternativen för erfarna globetrotters. Komfort, avancerade funktioner och utrustning kombineras för att ge dig den ultimata reseupplevelsen.

Pilote

Styrkorna i Vega-sortimentet

Slider
Pilote

Redo att köra

På Pilote anser vi att din tid är dyrbar, och därför har vi förberett allt för dig. Paketen X-Edition Fit och X-Edition Plus är redan fullt konfigurerade för att du ska kunna ge dig ut på vägarna utan dröjsmål. Du behöver inte oroa dig för komplicerade tekniska val, utan bara koncentrera dig på spänningen i att välja din nästa destination.

Slider
Pilote

Boka nu

Missa inte detta tillfälle att upptäcka specialerbjudandet X-Edition och få snabb tillgång till din perfekta ombyggda skåpbil. Oavsett om du är en erfaren resenär eller en nybliven äventyrare har X-Edition allt. Boka din X-Edition Fit eller X-Edition Plus nu och börja planera dina framtida äventyr med fullständig sinnesro.

På X-Edition brinner vi för resor och vi vill dela den passionen med dig. Gå med i vår gemenskap av entusiastiska resenärer och upptäck en värld av frihet och äventyr ombord på din X-Edition van.

De 4 utrustade skåpbilar na tillgängliga

V540G

V540G är kompakt och lättmanövrerad och har alla egenskaper som ett fritidsfordon behöver.

V600G

V600G är riktmärket när det gäller ombyggda skåpbilar.

V630J

V630J är utrustad med enkelsängar som kommer att tillfredsställa den största av er.

V633M

Med sin elektriska garagebädd erbjuder V633M XXL lastutrymme.

Våra specialerbjudanden

på husbilar

para