Pilote

Utrustad skåpbil

V633M

Pilote V633M är den högsta och mest flexibla ombyggda transportbilen, som erbjuder generöst utrymme och stor anpassningsförmåga. Oavsett om du vill utforska stadskärnor eller ge dig ut på okända stigar kommer denna kompakta bil att följa med dig överallt. Välj en ombyggd transportbil som ger dig en gränslös reseupplevelse.

V633M i närmare

Pilote

V633M är Pilotes högsta och mest modulära skåpbil. Du kommer att älska det funktionella köket med 5 lådor och integrerad soptunna. 3-i-1-toaletten är både praktisk och ergonomisk. Den elektriska taksängen ger en bekväm sovplats. Tack vare bagageutrymmets maximala kapacitet kan du förvara allt du behöver, till och med en motorcykel.

Vardagsrummet

Med V633M får du ett stort vardagsrum där du bekvämt kan sitta upp till fyra personer, tack vare den stora bakre bänken och de två hyttsätena. Kabinen är öppen som standard, vilket gör det lätt att röra sig i den. För att garantera ett fint ljus inomhus är taket utrustat med ett panoramiskt soltak på 62×42 cm med mörkläggning och myggnät.

Pilote

Badrummet

V633M har ett 3in1-badrum med smarta lösningar för bekväm användning. Detta 79×86 cm stora utrymme är utrustat med en glidmonterad Thetford-toalett och ett infällbart tvättställ, vilket ger ett stort duschutrymme. Ett takfönster på 28×28 ger god ventilation. Dess design på en H3-ram innebär att ett extra skåp kan integreras.

Pilote

Köket

Köket i V633M är mycket funktionellt. Det har stora lådor med ändlägesdämpare och 2 stora skåp. Under 90-liters kompressionskylskåpet finns en skjutbar bänkskiva som gör matlagningen till en barnlek. På matlagningssidan är kombihällen och de 2 brännarna med piezotändning mycket enkla att rengöra.

Pilote

Sovrummet

V633M är utformad med en elektrisk takbädd som kan placeras på 2 olika höjder. På var och en av dessa nivåer finns det en vik som gör att du kan njuta av landskapet. Förvaringsskåpen är utrustade med skjutgardiner så att du kan komma åt dina tillhörigheter oavsett sängens läge.

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

6.36 m

Bredd

2,05 m

Höjd

2.79 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

2

Nyttolast

530 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare