Pilote

Utrustad skåpbil

V540G

Den kortaste av Pilotes ombyggda skåpbilar behöver inte göra avkall på något på grund av sin minskade längd (5,41 m). Det är den perfekta modellen för användning i alla typer av terräng. I stan och på landet.

V540G i närmare

Pilote

Den ombyggda transportbilen Pilote V540G erbjuder en rymlig och bekväm stor salong som bekvämt rymmer upp till fyra personer. Dess smarta layout inkluderar ett praktiskt sidotoalettskåp som erbjuder bekvämlighet och integritet. Dessutom är fordonets garagebädd utrustad med en bekväm madrass och ribbotten för att garantera en återhämtande vila. Den stora lastutrymmet i transportbilen är tillgängligt både inifrån och utifrån, vilket ger ökad bekvämlighet för bagage- och utrustningsförvaring. Denna ombyggda transportbil är idealisk för äventyrare som uppskattar utrymme, komfort och funktionalitet under sina resor.

Badrummet

Under sängen finns ett stort skåp för förvaring av allt du behöver och enkel åtkomst till gasolutrymmet och färskvattentanken.

Pilote

Köket

Köksdelen är utrustad med diskho och piezo-häll med 2 brännare, som kan förlängas med den infällbara förlängningen. 3 lådor (med dämpningsanordningar) och ett överskåp ger förvaringsutrymme för din köksutrustning.

Pilote

Sovrummet

V540G har, som namnet antyder, en garagesäng med en komfortmadrass av skum med hög elasticitet och en lamellbotten. Sängens maximala mått är 135 x 194 cm. Det finns gott om överskåp på båda sidor om sängen som döljer USB-portar. Som tillval kan du lägga till ett större sovrumsskåp.

Pilote

Vardagsrummet

Denna skåpbil på 5,41 m har en stor matplats där 4 personer kan sitta bekvämt, tack vare det utdragbara bordet och bänksätets stora sittdjup. USB-portarna är lättillgängliga för laddning av elektriska apparater. Det skenmonterade bordet kan skjutas ut för att ge mer utrymme på båda sidor. Det kan också ställas upp utomhus så att du kan njuta av lunchen i solskenet.

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

5.41 m

Bredd

2,05 m

Höjd

2.67 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

2

Nyttolast

825 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare