Pilote

Utrustad skåpbil

V600J

Att välja en ombyggd transportbil innebär att välja friheten att resa i en kompakt bil som öppnar dörrarna till alla platser, inklusive stadskärnor.

V600J i närmare

Pilote

Den ombyggda skåpbilen Pilote V600J är speciellt utformad för att rymma två personer. Dess bakdörrar utan fönster främjar bekvämligheten under sömnen genom att erbjuda totalt mörker. Matplatsen är optimerad med ett skjutbart bord och praktiska förvaringsutrymmen. Dessutom finns en stor garderob för att förvara dina kläder. Slutligen har skåpbilen en stor lastutrymme för förvaring av bagage och utrustning. Med dessa smarta lösningar erbjuder Pilote V600J en funktionell och bekväm plats för dina resor.

Sovrummet

De som gillar att sova mycket bekvämt kommer att uppskatta Pilote V600J:s två enkelsängar och deras bekväma madrasser. Enkelsängarna har generösa mått på 77×200 cm och kan utrustas med ett tillägg som förvandlar dem till en 2-sitsig säng. Sovrummet har också en mycket stor garderob gömd vid foten av sängen. Under sovplatsen finns ett stort skåp för förvaring av alla dina nödvändigheter och enkel åtkomst till gasutrymmet och färskvattentanken.

Pilote

Vardagsrummet

Konfigurationen av V600J:s salong är ganska överraskande när du kliver in i skåpbilen. Det finns inget baksäte. Istället har vi integrerat ett förvaringsutrymme ovanför bordet som skjuts ut mot de två hyttstolarna. För extra komfort har enheten en dämpad nisch som fungerar som fotstöd för den som sitter i förarsätet.

Pilote

Badrummet

V600J är utrustad med ett 3in1 duschrum med smarta lösningar för bekväm användning. Detta utrymme på 790×860 cm är utrustat med en glidmonterad Thetford-toalett och ett infällbart tvättställ, vilket ger ett stort duschutrymme. Ett takfönster på 280×280 ger god ventilation.

Pilote

Köket

Köksdelen är utrustad med diskho och piezo-häll med 2 brännare, som kan förlängas med den infällbara förlängningen. 3 lådor (med dämpningsanordningar) och ett överskåp ger förvaringsutrymme för din köksutrustning.

Teknisk information

Pilote

Längd

5.99 m

Bredd

2,05 m

Höjd

2.67 m

Sovplatser

2

Plats för måltid

2

Plats för sömn

2

Nyttolast

680 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Kök

Badrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare