Pilote

Utrustad skåpbil

V600S

Med våningssängar är V600S den ultimata familjebilen. Varje familjemedlem kommer att hitta sitt eget utrymme för att förvara sina personliga tillhörigheter. Den stora salongen framtill kommer att vara den perfekta platsen för minnesvärda stunder.

V600S i närmare

Pilote

Den ombyggda transportbilen Pilote V600S är utformad för att erbjuda en praktisk och bekväm reseupplevelse. Dess funktionella kök är utrustat med fem fackindelade lådor och en integrerad sopkorg, vilket ger organiserad förvaring för dina redskap och sopor. Den 3-i-1 toalettkabinen är både praktisk och ergonomisk och erbjuder nödvändiga bekvämligheter i ett enda utrymme. Dessutom ger våningssängarna på lamellbaser optimal komfort för en återhämtande vila. Med dessa genomtänkta funktioner är Pilote V600S ett idealiskt val för äventyrare som söker bekvämlighet och komfort under sina resor med en ombyggd transportbil.

Vardagsrummet

Med V600S får du en stor salong där 4 personer kan sitta bekvämt, tack vare det breda baksätet och de två hyttplatserna. Den är också förutrustad med kablar för parabolantenn och TV. För att säkerställa gott om ljus inomhus är taket utrustat med ett 620x420 cm panoramasoltak med mörkläggning och flugskydd.

Köket

Köket i V600S är utformat för att du enkelt ska kunna laga mat. Det är utrustat med 5 lådor med ändlägesbromsar och ett överskåp. Hällen har ett piezotändsystem med 2 brännare, och ett diskhoskydd förlänger arbetsytan, liksom förlängningen i slutet av skåpet.

Pilote

Sovrummet

Hur får man med sig tre eller fyra personer hemifrån, men utan att göra dinetten till en daglig rutin? Den enda lösningen är V600S, med sina två stora våningssängar i baksätet. Den höga sängens botten är avtagbar och individuell, vilket ger gott om utrymme för att organisera sovrummet. Under sängen finns ett stort förvaringsfack för alla viktiga saker, med enkel åtkomst till gasolutrymmet och tanken för rent vatten.

Pilote

Badrummet

Det praktiska och ergonomiska badrummet har ett bekvämt utrymme (102×62 cm) för din dusch, tack vare det skjutbara tvättstället. Ett takfönster på 28x28 cm ser till att utrymmet är väl ventilerat.

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

5.99 m

Bredd

2,05 m

Höjd

2.67 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

4

Nyttolast

660 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare