Pilote

Utrustad skåpbil

A603G

Med äventyraren i åtanke har Pilote designat en Ford Transit van med sportig design, en distinkt frontgrill, svarta 16-tumsfälgar och framför allt ett chassi med förbättrad dragkraft. En ombyggd skåpbil för resenärer som aldrig ger upp hoppet om en idealisk plats eller en magnifik utsiktspunkt. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller en resenär som letar efter komfort, är Pilote Atlas A603G med mLSD det perfekta valet för en självsäker resa. Så gör dig redo att utforska världen och samtidigt njuta av det bästa inom fordonsteknik.

A603G i närmare

Pilote

Denna 6 m långa och 2,65 m höga skåpbil (L3H3) har en layout som utformats med äventyraren i åtanke, inklusive ett XXL-lastutrymme för en mängd olika skrymmande utrustning. En extra bonus är det specialskyddade golvet. Så användarna behöver inte oroa sig för att skada sin skåpbil!

Badrummet

A603G är utrustad med en smart 3-i-1-badrumslösning för bekväm användning. Denna plats är utrustad med en toalett monterad på skenor och en infällbar handfat som lämnar gott om duschutrymme. Ett takfönster på 280×280 ger god ventilation för detta område.

Köke

Köksdelen innehåller ett 95-liters kompressionskylskåp som öppnas med glidskenor och är tillgängligt från skåpbilens ingång. Tre stora lådor för grytor och kastruller ger optimal förvaring. Tre lådor i grytmodell, med dämpare i slutet av körningen, ger fackindelad förvaring, och en annan låda rymmer 3 stora flaskor.

Pilote

Vardagsrummet

Loungen har plats för 4 personer tack vare det utdragbara bordet och avsaknaden av en plattform gör att alla kan sitta på samma höjd.

Pilote

Sovrummet

Sovrummet nås via en stege och är mycket ljust tack vare burspråket och takfönstret, som också ger utmärkt ventilation.

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

5.99 m

Bredd

2,05 m

Höjd

2.89 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

2

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Energi

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare