Pilote

Smala halvintegrerad

A696G

Upptäck den senaste Pilote-husbilen, speciellt utformad för moderna äventyrare. Med sitt unika äventyrliga utseende erbjuder detta kompakta fordon på ett Ford Transit-chassi den perfekta kombinationen av stil och prestanda. Den är redo att ta sig an alla typer av terräng och låter dig ge dig ut på äventyr med tillförsikt, vilket ger dig den komfort och frihet du behöver för att utforska nya horisonter. Oavsett om du är en hängiven vandrare eller en vildmarksutforskare är husbilen Pilote din perfekta följeslagare för oförglömliga äventyr.

A696G i närmare

Pilote

Pilote A696D-husbilen, ett äkta äventyrsfordon utformat för äventyrare i själen, lovar spännande utflykter. Med sina 7 meter i längd och en bredd på 2,20 meter erbjuder den generöst med utrymme för äventyr med vänner eller familj. Redo att ta dig till nya upptäckter, är denna husbil den perfekta följeslagaren för dina resor i sökandet efter äventyr och frihet.

Badrummet

Badrummet i A696G Pilote campingbil är utformat för komfort och bekvämlighet under dina resor. Med separata toaletter ger det en privat yta, perfekt för familjer eller grupper av vänner. Det mörkläggande takfönstret ger en trevlig ljusinsläpp samtidigt som det bevarar din integritet. Njut av en premium badrumsupplevelse i denna campingbil, där du kan koppla av och fräscha upp i lugn och ro under dina äventyr på vägen.

Pilote

Vardagsrummet

Loungen i A696G Pilote campingbil erbjuder en trevlig yta med ett ansikte mot ansikte-layout, perfekt för att dela varma stunder med familj eller vänner. Den integrerade nedfällbara sängen lägger till en touch av komfort och praktiskhet och omvandlas lätt till en sovplats på natten. Det centrala fjärilbordet optimerar utrymmet och ger en bekväm och mångsidig matplats för att njuta av trevliga måltider med lätthet. Oavsett om det handlar om avkoppling, mat eller helt enkelt att tillbringa tid tillsammans, bjuder loungen i denna campingbil in dig att skapa oförglömliga minnen under dina resor i fullständig lugn.

Pilote

Utanför

Med sin "Adventure"-look förkroppsligar ATLAS andan av frihet och flykt. Oavsett om du vill resa bort eller ge dig ut på en längre roadtrip, erbjuder dessa kompakta husbilar den komfort och praktiska utrustning som du behöver för att utforska nya horisonter.

Pilote

Sovrummet

Sovrummet i A696G Pilote campingbil är utformat för att erbjuda optimal komfort och en lugn viloplats. Med sin tvärgående säng kan du njuta av rymliga och ergonomiska sovplatser för en god natts sömn. Dessutom ger den integrerade nedfällbara sängen i vardagsrummet en praktisk lösning för att rymma extra gäster eller skapa extra viloplats. Med totalt 4 sovplatser är detta sovrum idealiskt för familjer eller grupper av vänner och ger varje individ en trevlig plats att vila och ladda upp under dina campingbilsresor.

Köke

Upptäck den välutrustade köket i campingbilen A696G Pilote, designad för att tillfredsställa alla matälskare på resan. Med sin rymliga 133-liters kylskåp kan du enkelt förvara färska livsmedel och favoritdrycker. De flera intelligenta förvaringsalternativen ger en praktisk lösning för att organisera dina köksredskap och förnödenheter, vilket gör det enkelt att laga läckra måltider med lätthet.

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

7.00 m

Bredd

2.20 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

2

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

485 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare