Pilote

Smala halvintegrerad

A656D

Upptäck den helt nya husbilen Pilote som är utformad för äventyrare i hjärtat! Detta kompakta fordon med sitt fängslande äventyrliga utseende är baserat på ett robust Ford Transit-chassi, vilket garanterar en säker och pålitlig resa. Oavsett om du ska ut i vildmarken eller utforska staden erbjuder denna husbil den perfekta kombinationen av mångsidighet och komfort, så att du kan njuta av unika upplevelser samtidigt som du förblir mobil och smidig. Redo att tänja på gränserna för äventyr? Kliv ombord på Pilote A656D och ge dig ut för att upptäcka nya horisonter!

A656D i närmare

Pilote

A656D ATLAS från Pilote är utformad för äventyrsentusiaster som letar efter mångsidighet och praktiska egenskaper i ett kompakt format. Med en bredd på bara 2,20 meter och en längd på 6,6 meter erbjuder dessa fordon enastående manövrerbarhet utan att göra avkall på komfort och nödvändig utrustning.

Utanför

Med sin "Adventure"-look förkroppsligar ATLAS andan av frihet och flykt. Oavsett om du vill resa bort eller på en längre roadtrip, dessa kompakta husbilar erbjuder den komfort och funktionalitet som du behöver för att utforska nya horisonter.

Köke

I sann äventyrsanda har köket utrustats med en praktisk arbetsyta för att förbereda dina kulinariska läckerheter under dina eskapader. Det finns gott om smart förvaringsutrymme så att du kan ta med dig alla ingredienser du behöver för dina äventyr. Dessutom gör ett rymligt kylskåp på 133 liter och två kokplattor matlagningen utomhus till en barnlek.

Badrummet

Smart, ljusfyllt duschrum med takfönster. Detta utrymme har utformats för att ge dig maximal komfort i duschrummet utan att förlora utrymme i de andra vardagsrummen.

Sovrummet

För att svara på äventyrslusten och äventyrsandan har sovplatsen en generös XXL-taksäng som mäter 140x200 cm. Detta rymliga boende inbjuder dig att vila bekvämt efter en dag fylld av utforskning och spännande äventyr.

Vardagsrummet

ATLAS är inredd med en rymlig lounge där du kan koppla av och njuta av stunder. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme för dina personliga tillhörigheter och din reseutrustning. och reseutrustning. ATLAS utmärker sig också genom sin moderna och funktionella inredning, som skapar en trevlig och välkomnande atmosfär. skapar en behaglig och välkomnande atmosfär.

Teknisk information

Pilote

Längd

6.60 m

Bredd

2.20 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

2

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

485 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare