Pilote

Halvintegrerad husbil

P746GJ EVIDENCE

Upptäck den längsta husbilen i vårt sortiment. Med sin eleganta design och generösa mått erbjuder detta rymliga fordon enastående komfort för minnesvärda resor. Ge dig ut på oförglömliga äventyr ombord på denna profil.

P746GJ i närmare

Pilote

Den rymliga halvintegrerade P746GJ är som gjord för att uppfylla önskemålen på stora inre volymer: I det stora sovrummet med dess enkelsängar, i badrummet som separerats med en dubbel skiljevägg, i köket och i salongen med stora soffor. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. Upp till 5 personer kan följa med.

Badrummet

P746GJ har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Sovrummet

I versionen king size och i versionen med höga eller låga sängar, är enkelsängarna i P746GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. I king size-versionen kan de med en förlängning mellan bäddarna erbjuda en sovplats på 170x205.

Vardagsrummet

Den koketta dinetten omfattar två behagliga soffor. 5 personer kan sitta bekvämt i dem omkring den stora bordsskivan. I utrustningsnivån Sensation har salongen en L-formad soffa som placerats kring ett bord i mitten.

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Köke

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.45 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Nyttolast

505 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare