Pilote

Halvintegrerad husbil

P746C EVIDENCE

Upptäck den längsta husbilen i vårt sortiment. Med sin eleganta design och generösa mått erbjuder detta rymliga fordon enastående komfort för minnesvärda resor. Ge dig ut på oförglömliga äventyr ombord på denna profil.

P746C i närmare

Pilote

Den rymliga halvintegrerade P746C är som gjord för att uppfylla önskemålen på stora inre volymer: omkring mittsängen på 150 x 190 cm, i badrummet som separerats med en dubbel skiljevägg, i köket och i salongen med stora soffor. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. Upp till 5 personer kan följa med.

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Vardagsrummet

Den mysiga dinetten har två bekväma soffor. Det stora bordet har plats för 5 personer. 

Badrummet

P746C har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Köke

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Sovrummet

Mittsängen i P746C har ett riktigt XL-format (150 x 190cm). som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Lastutrymmet, som kan justeras elektriskt i höjdled kan nå 108 cm. Det är således i en absolut komfort som du kan lägga dig i sovrummet efter en händelserik dag.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.45 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Nyttolast

510 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare