Pilote

Halvintegrerad husbil

P726P EXPRESSION

Upptäck vår unika profilerade husbilsmodell med fransk säng och plats för upp till fem personer. Den smarta designen gör att du kan njuta av ett välutrustat inre utrymme, med en fransk säng som erbjuder optimal komfort för en vilsam vila. Res i total komfort och upptäck världen med fem av er, och skapa värdefulla minnen varje steg på vägen.

P726P i närmare

Pilote

En liten husbil på 7,15 m, som kan ta emot 5 personer, sticker ut med en mycket stor salong vars tjocka L-formade soffa garanterar en optimal komfort och med en bred taksäng som är lätt åtkomlig. P726P är en mycket behaglig husbil genom att det inte finns några trappsteg inne i bodelen och genom att det är så lätt att röra sig överallt i den.

Badrummet

Tvättställ, WC och dusch har placerats i ett rymligt badrum med ett djup på nästan 1,50 m.

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. Det isolerade lastutrymmet är tillgängligt från utsidan och insidan för att lätt ta ut det du behöver. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Sovrummet

Sovrummet kan skiljas från framdelen med hjälp av en skjutbar vägg. Förutom det stora badrummet som ligger längs bädden, innehåller rummet en stor garderob. En riktig svit för föräldrarna!

Köke

Ett kök som faktiskt känns stort: förvaringar, arbetsyta, 3-lågig spisplatta och stort ljust fönster. Dess L-form gör det lättare att röra sig i bilen.

Vardagsrummet

Tack vare den stora L-formade salongen för 6 personer, känns det aldrig trångt i P726P. Middag med vänner, myskväll eller brädspel med familjen, det är alltid lika trevligt att slå sig ner kring bordet. Den breda taksängen på 140x200 är åtkomlig utan stege, för den kan sänkas ner elektriskt till 110 cm från golvet.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.15 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

5

Plats för måltid

6

Plats för sömn

4

Nyttolast

500 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare