Pilote

Halvintegrerad husbil

P726FGJ EXPRESSION

Upptäck vår profilerade husbilsmodell, synonym med komfort och elegans på vägen. Inuti kan du njuta av ett välutrustat utrymme med moderna funktioner för en njutbar resa. Upplev äventyret enkelt med denna strömlinjeformade husbil, utformad för att göra varje resa minnesvärd och varje destination ännu mer speciell.

P726FGJ i närmare

Pilote

Hela Pilote essens är koncentrerad i detta fordon: en modern och strålande atmosfär, den optimala planlösningen gör det möjligt att enkelt förflytta sig i hela fordonet och isoleringen är av klass 3. Denna halvintegrerade har allt som en stor har, trots att den är kompakt. Dess 7,20 m rymmer en ”face to face”-salong, ett stort kök, separat badrum, en stor mittplacerad säng och en taksäng.

Badrummet

P726FC har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Vardagsrummet

Den mysiga dinetten har två bekväma soffor. Det stora bordet har plats för 5 personer. 

Sovrummet

Mittsängen i P726FC har ett riktigt XL-format (150 x 190cm). som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Lastutrymmet, som kan justeras elektriskt i höjdled kan nå 108 cm. Det är således i en absolut komfort som du kan lägga dig i sovrummet efter en händelserik dag.

Köke

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.20 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Nyttolast

500 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare