Pilote

Halvintegrerad husbil

P696U EXPRESSION

Husbilar med låg profil utmärker sig genom sin elegans och smidighet på vägen, och erbjuder resenärer den perfekta balansen mellan komfort och manövrerbarhet för stressfria resor.

P696U i närmare

Pilote

Den nya kompakta halvintegrerade P696D på 6,90 m har utformats med tanke på husbilsägare som vill ha stora livsutrymmen. De kommer att uppskatta rymligheten i denna bil, som har en stor salong, en maximal sovplats, ett stort kök med ett stort kylskåp, ett stort klädskåp och ett stort lastutrymme, tack vare en mycket ergonomisk inredning. Finns på Fiat och Citroën chassi.

Vardagsrummet

Bekvämt installerad i det XXL-stora vardagsrummet kan du uppskatta utsikten och den omgivande naturen genom de 3 stora fönstren. Gästvänligt, vardagsrummet rymmer 7 personer och möjliggör sköna tupplurar, utan att ens behöva fälla ned sängen. Mångsidig användning: om du vill njuta av en dag med distansarbete på landet kan det stora bordet rymma din dator och en rykande kopp te. Det stora bordet är hopfällbart och den skjutbara plattan underlättar rörelsefriheten. De många LED-ljusen skapar en varm atmosfär på kvällen. Den ledade hållaren kan rymma en TV på 32 tum.

Utanför

Efter din utflykt, ställer du in dina kickbikes i lastutrymmet. Det är sänkt för enklare lastning och lossning, och du har även tillgång till det inifrån. Det är perfekt för att förvara skidor, fiskespön eller surfbrädor, ditt lastutrymme är redo att följa med dig på alla dina aktiviteter. Lastluckorna är utrustade med trycklås med dubbla tätningar, vilket ger vattentäthet och lufttäthet. Den valfria bottendraglådan ger dig ytterligare 70 kg förvaringsutrymme. Perfekt för att förvara blöta skor eller skidstövlar.

Sovrummet

Avkopplande, sovområdet består av en stor takbädd XXL på 160x200 cm. Väl genomtänkt är placeringen av TV-armen, vilket gör att du kan titta på den bekvämt från värmen av din säng. En sovplats i vardagsrummet kan rymma 2 extra resenärer eftersom P696U också är utrustad för 4 platser med bilkörkort.

Badrummet

Smart placerad mellan hytten och vardagsrummet, kommer du att uppskatta utrymmet i detta badrum. Den stora duschen och den inbyggda garderoben ger dig en avslappnande miljö. Separerad från resten av husbilen av en dubbel skiljevägg, isolerar badrummet dig även från hytten. Värmen är bra fördelad, så du kan njuta fullt ut.

Köke

Funktionell Mycket funktionell, du kommer att ha glädje av att laga god mat i detta ljusa kök. Utrustat med många ljus, har det en stor och mycket funktionell arbetsbänk, många förvaringsmöjligheter och är utrustat med ett kylskåp på 153 liter och en köksfläkt.

Teknisk information

Pilote

Längd

6.99 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

6

Plats för sömn

4

Nyttolast

475 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare