Pilote

Halvintegrerad husbil

P696S EXPRESSION

Med sina våningssängar erbjuder P696S en genial lösning för att öka utrymmet ombord. Denna konfiguration frigör värdefull golvyta och skapar en mer funktionell och användarvänlig layout.

P696S i närmare

Pilote

Inte mindre än 6 personer kan resa, sitta runt bordet och sova ombord på P696S. En kompakt halvintegrerad för hela familjen, med 6 sittplatser och 6 sovplatser: våningssängar bak, dubbel taksäng och extra sovplats i dinettutrymmet.

Vardagsrummet

I den bekväma salongen i P696S kan 6 personer enkelt sätta sig till bords tack vare de två dinettutrymmena. Du får även en elstyrd taksäng avsedd för två personer. Detta gör den till det idealiska valet för att resa med familjen.

Köke

Kylskåpet har en volym på 160 l, så du behöver inte hitta någon matbutik varje dag. De många övre och nedre skåpen, och kastrullskåpet samt gasspisen med två lågor ger dig möjlighet att laga mat som hemma.

Sovrummet

Våningssängarna 85 x 220 cm med komfortmadrass och spaltbotten är lämpliga för barn i alla åldrar. Den nedre våningssängen kan höjas för att öka lastutrymmets volym.

Badrummet

I ett utrymme som även innehåller toaletten finns ett duschskåp som har en avskiljande dörr, vilket är både bekvämt och praktiskt.

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Du kan förstora lastutrymmets volym genom att höja den bakre sängen, vilket ger dig en förvaring som är 1,36 m hög!

Teknisk information

Pilote

Längd

6.99 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

6

Plats för måltid

6

Plats för sömn

6

Nyttolast

600 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare