Pilote

Halvintegrerad husbil

P696GJ EXPRESSION

Upptäck vår husbil som är speciellt utformad för äventyr med familj eller vänner, för upp till fyra personer. Med sin geniala planlösning erbjuder den ett gemytligt och bekvämt utrymme för att dela oförglömliga ögonblick. Åk iväg tillsammans för att upptäcka världen och skapa värdefulla minnen i detta fordon som är utformat för resor för fyra personer!

P696GJ i närmare

Pilote

Den eleganta och kompakta (6,99 m) P696GJ är en idealisk kompromisslösning. Alla utrymmen har utformats för att vara bekväma och praktiska. Denna halvintegrerade är känd för en utmärkt rörlighet från salongen till sovrummet och en riktig avskiljning mellan dag och natt.

Vardagsrummet

I den bekväma salongen i P696GJ kan du enkelt sätta dig till bords med tre andra måltidsgäster. Om du väljer en L-formad salong (i tillval), får du ännu mer komfort och trivsamhet.

Sovrummet

Ovanför lastutrymmet, i king size eller låg version, är enkelsängarna i P696GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden.

Utanför

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Baktill har det stora lastutrymmet på hela bredden sänkts ner för att underlätta lastning och avlastning. Det är isolerat och förvarar dina tillhörigheter utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Köke

Alla utrymmen i köket har optimerats för att du ska kunna laga mat i lugn och ro. Bredvid den 2-lågiga spisen finns en tillräckligt stor arbetsyta. I kylskåpet på 138 l kan du förvara det mesta av dina matköp och slipper gå till torget varje dag.

Badrummet

Denna halvintegrerades kompakta storlek hindrar inte att ha en dusch som är separerad från toalettstolen. Takfönstret som utrustats med ett myggnät ger dig ljus och frisk luft under vackra sommardagar.

Teknisk information

Pilote

Längd

6.99 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Nyttolast

550 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare