Pilote

Halvintegrerad husbil

P696D EXPRESSION

Kompakt och praktiskt, det ger dig den avskildhet och frihet du behöver för dina duoäventyr. Njut av en interiör som är optimerad för maximal komfort, med ett fullt utrustat kök och ett funktionellt badrum. Ge er iväg för att upptäcka nya horisonter hand i hand och skapa oförglömliga minnen i denna nomadiska kokong som utformats speciellt för er två.

P696D i närmare

Pilote

Den nya kompakta halvintegrerade P696D på 6,90 m har utformats med tanke på husbilsägare som vill ha stora livsutrymmen. De kommer att uppskatta rymligheten i denna bil, som har en stor salong, en maximal sovplats, ett stort kök med ett stort kylskåp, ett stort klädskåp och ett stort lastutrymme, tack vare en mycket ergonomisk inredning.

Köke

Köket är ljust tack vare stora glasrutor och har ett stort antal lampor. Det är försett med en mycket funktionell arbetsyta, många förvaringar, ett stort kylskåp med en volym på 160 l och en 3-lågig spis för att laga mat utan besvär.

Utanför

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Baktill har det mycket stora lastutrymmet på hela bredden sänkts ner för att underlätta lastning och avlastning. På förarens sida finns ett ovanligt stort lastutrymme, som täcker bilens hela höjd. Idealiskt för att förvara skidor, metspön eller surfbrädor. Det är isolerat och förvarar dina tillhörigheter utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Badrummet

Badrummet baktill, med separat dusch, täcker hela bredden och är ljust tak vare takfönstret. Det innehåller ett mycket stort klädrum med skåp, lådor och direkt åtkomst till lastutrymmet.

Vardagsrummet

Du får även en elstyrd taksäng avsedd för antingen två barn eller en vuxen. Detta gör den till det idealiska valet för att resa med familjen.

Sovrummet

Sovdelen består av en stor XXL-taksäng på 160x200 cm som kan sänkas till 80 cm från golvet för åtkomst utan stege. En extra sovplats i salongen har rum för två gäster och låter P696D ha 4 platser på registreringsbeviset.

Teknisk information

Pilote

Längd

6.99 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

6

Plats för sömn

2

Nyttolast

520 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare