Pilote

Halvintegrerad husbil

P626D EXPRESSION

Husbilar med låg lastkapacitet kännetecknas av sin kompakta design, som ger smidig och ekonomisk körning. Den intelligenta layouten maximerar det inre utrymmet för optimal komfort under resan.

P626D i video

P626D i närmare

Pilote

Denna ultrakompakta halvintegrerade är unik på marknaden, den erbjuder komforten i en husbil i vanformat. Längden på P626D är 6,20 m och den ger en ny duoupplevelse, i en miljö som är både rymlig och ergonomisk.

Badrummet

Det smarta badrummet är ljust och har ett takfönster. Utrymmet har utformats för att ge dig maximal komfort i badrummet, utan att förlora något utrymme i det övriga livsutrymmet. När du kommer in ser du bara handfatet, den stora spegeln och toaletten, men där finns även en dusch som finns dold på andra sidan av mellanväggen. När du vill duscha vrider du bara på väggen för att öppna upp duschutrymmet. Om du drar i gardinen upptäcker du ett nytt förvaringsutrymme. 

Sovrummet

Taksängen är 160 x 220 och sänks ner så att den är 80 cm från golvet

Pilote

Köke

Köket har en vacker bänkskiva, ett kylskåp som rymmer 138 liter och gott om förvaringsutrymmen.

Pilote

Vardagsrummet

En extra stor ”face to face”-salong med två stora bänkar för att rymma upp till 7 personer. Det stora bordet är vikbart och skivan är skjutbar för att göra det lättare för folk att röra sig. Det stora fönstret ger ett behagligt ljus under hela dagen. Ett flertal LED-ljus skapar en varm stämning på kvällen. Det ledade stödet passar till en 18,5"-TV. 

Pilote

Utanför

P626D har ett rymligt lastutrymme för ett så litet fordon, med ett område som frigör hela fordonets höjd. En utvändig utdragbar förvaringslåda finns tillgänglig som tillval. 

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

6.20 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

6

Plats för sömn

2

Nyttolast

620 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare