Pilote

Campervan

CV540BC

Att välja en skåpbil innebär att välja att resa i ett fordon med kompakta mått, så att du kan ta dig fram överallt, även i stadskärnor.

CV540BC i närmare

Pilote

Denna ombyggda Pilote-van är ett mångsidigt fordon som är anpassat för daglig användning. Den erbjuder fyra sovplatser tack vare sin baksäte och tak som kan höjas. Dessutom har den gott om praktisk förvaringsutrymme. Med sin skjutbara bänk kan man utvidga utrymmet i vardagsrummet eller bagageutrymmet efter behov.

Köket

Fullt utrustad matlagning är möjlig ombord på CV540BC. Denna skåpbil är utrustad med en gasspis med 2 brännare och elektrisk tändning samt en diskho. Denna funktion gör rengöringen mycket enkel. Du kan hålla all mat fräsch med 49-liters kompressionskylskåpet. När det gäller förvaring har detta kök 3 stora lådor och ett skåp. Ett 220V-uttag ovanför bänkskivan kommer också att vara mycket användbart för att ladda dina elektriska apparater. Observera dock att denna teknik endast är tillgänglig när ditt fordon är anslutet till elnätet. 

Pilote

Vardagsrummet

CV540BC har ett mycket stort loungeområde där du enkelt kan placera bordet. Det skjutbara bänksätet innebär att du kan justera utrymmet så att det passar dina behov. Denna funktion är mycket uppskattad på vägen, när du vill föra de bakre passagerarna närmare hytten och prata tillsammans. Det finns gott om förvaringsutrymme, inklusive 2 lådor som öppnas 100% under bänksätet. Flera belysningspunkter erbjuder ett brett utbud av stämningar när natten faller på. Många USB-uttag är lättåtkomliga.

Pilote

Sovrummet

Det bakre bänksätet på CV540BC kan enkelt omvandlas till en perfekt rak 2-sitsig säng som är 124 cm bred. 4 USB-uttag är lättåtkomliga för laddning av alla dina elektroniska enheter. För perfekt avskildhet har varje fönster på CV540BC mörkläggningsgardiner, och ett system har också utvecklats för vindrutan och hyttfönstren. Det uppfällbara taket döljer en stor 2-sitsig säng och blir ett sovrum med utsikt tack vare sina 3 öppningar. Allt förvaringsutrymme förblir tillgängligt när sängen är uppfälld.

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

5.48 m

Bredd

1,95 m

Höjd

2,00 m

Sovplatser

5

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

138 kg

Nyttolast

565 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare