Pilote

Campervan

CV500BF

Konvertibla skåpbilar förkroppsligar friheten att resa med stil och erbjuder den perfekta kombinationen av kompakthet och praktiska egenskaper. Den smart utformade interiören ger ett bekvämt och mångsidigt bostadsutrymme, perfekt för äventyrsresor.

CV500BF i närmare

Pilote

Utnyttja de 4 sovplatserna, tack vare baksätet och det uppfällbara taket, för en bekväm natts sömn var du än befinner dig. Dessutom kommer du aldrig att sakna förvaringsutrymme tack vare de många tillgängliga facken. Med ett fast bänksäte får du en stor loungedel, perfekt för avkoppling efter en dags äventyr, samt ett stort bagageutrymme för förvaring av all din utrustning.

Utanför

Campervan Pilote är baserad på ett Renault Trafic-chassi som är mindre än 5 meter långt. Den yttre designen är mycket enkel, vilket gör detta till ett mycket diskret fritidsfordon. Som standard är den utrustad med dimljus och full LED-belysning och har en motor på 120 hk. Trots sitt uppfällbara tak är fordonet mindre än 2 meter långt, så det kan köras nästan var som helst. 

Pilote

Köket

CV500BF har ett kök utrustat med en gasspis med 2 brännare och elektronisk tändning samt en diskho. Tre stora lådor och ett skåp gör det enkelt att förvara din utrustning. Det 49-liters komprimerade kylskåpet med frys gör att du kan ge dig iväg i flera dagar för att upptäcka de mest avlägsna platserna.

Pilote

Vardagsrummet

CV500BF:s flygkropp erbjuder ett mycket stort loungeområde där du enkelt kan placera bordet. Det fasta 2-sitsiga bänksätet är utrustat med ett Isofix-system. Undertill finns 2 100% öppningsbara lådor med ändlägesdämpare. De 2 hyttplatserna är vridbara. Detta gör det mycket enkelt att äta med 4 personer inuti CV500BF. Sängen i pop-up-taket fälls upp när den inte används. Så även längre personer kan stå upprätt inuti.

Pilote

Sovrummet

Den bakre bänken på CV500BF kan enkelt omvandlas till en perfekt rak 2-sitsig säng, 122 cm bred. 4 USB-uttag är lättåtkomliga för laddning av alla dina elektroniska enheter. För perfekt avskildhet har varje fönster på CV500BF mörkläggningsgardiner, och ett system har också utvecklats för vindrutan och hyttfönstren. Det uppfällbara taket döljer en stor 2-sitsig säng och blir ett sovrum med utsikt tack vare sina 3 öppningar. Allt förvaringsutrymme förblir tillgängligt när sängen är uppfälld.

Teknisk information

Pilote

Längd

5.08 m

Bredd

1,95 m

Höjd

2,00 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

4

Kg av tillval

305 kg

Nyttolast

620 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare