Pilote

Campervan

CV500BC

Konvertibla skåpbilar erbjuder en mobil och bekväm reseupplevelse tack vare sin geniala layout. En praktisk lösning för äventyr i total frihet.

CV500BC i närmare

Pilote

Pilote presenterar en mångsidig ombyggd skåpbil, perfekt för vardagsbruk eller outdoor-eskapader. Denna husbil erbjuder 4 sovplatser tack vare det bakre bänksätet och pop-up-taket. Det finns gott om praktiska förvaringsutrymmen för att hålla ordning på dina tillhörigheter. Det skjutbara bänksätet kan användas för att förlänga loungen eller bagageutrymmet efter dina behov. Utnyttja denna mångsidighet för bekväma resor och skapa oförglömliga minnen med den ombyggda vanen från Pilote.

Sovrummet

CV500BC:s baksäte kan enkelt omvandlas till en perfekt rak 2-sitsig säng som är 124 cm bred. 4 USB-uttag är lättåtkomliga för laddning av alla dina elektroniska enheter. För perfekt avskildhet har varje fönster på CV500BC mörkläggningsgardiner, och ett system har också utvecklats för vindrutan och hyttfönstren. Det uppfällbara taket döljer en stor 2-sitsig säng och blir ett sovrum med utsikt tack vare sina 3 öppningar. Allt förvaringsutrymme förblir tillgängligt när sängen är uppfälld.

Köket

Fullt utrustad matlagning är möjlig ombord på CV500BC. Denna skåpbil är utrustad med en gasspis med 2 brännare och elektrisk tändning samt en diskho. Denna funktion gör rengöringen mycket enkel. Du kan hålla all mat fräsch med 49-liters kompressionskylskåpet. När det gäller förvaring har detta kök 3 stora lådor och ett skåp. Ett 220V-uttag ovanför bänkskivan kommer också att vara mycket användbart för att ladda dina elektriska apparater. Observera dock att denna teknik endast är tillgänglig när ditt fordon är anslutet till elnätet. 

Pilote

Vardagsrummet

CV500BC:s flygkropp erbjuder ett mycket stort loungeområde där du enkelt kan placera bordet. Det skjutbara bänksätet innebär att du kan justera utrymmet så att det passar dina behov. Denna funktion är mycket uppskattad på vägen, när du vill föra de bakre passagerarna närmare hytten och prata tillsammans. Det finns gott om förvaringsutrymme, inklusive 2 lådor som öppnas 100% under bänksätet. Flera belysningspunkter erbjuder ett brett utbud av stämningar när natten faller på. Många USB-uttag är lättåtkomliga.

Pilote

Utanför

Campervan Pilote är baserad på ett Renault Trafic-chassi som är mindre än 5 meter långt. Den utvändiga designen är ren och enkel, vilket gör detta till ett mycket diskret fritidsfordon. Som standard är den utrustad med dimljus och full LED-belysning och har en motor på 120 hk. Trots sitt pop-up tak är detta fordon mindre än 2 meter långt, vilket innebär att det kan köras nästan var som helst.

Pilote

Teknisk information

Pilote

Längd

5.08 m

Bredd

1,95 m

Höjd

2,00 m

Sovplatser

5

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

180 kg

Nyttolast

580 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare