Pilote

Integrerad husbil

G740C EXPRESSION

Med husbilen Pilote G740C kommer du att upptäcka en fusion av praktiskhet och passion för oförglömliga resor. Denna helt integrerade modell, drivs av äventyrsandan, erbjuder en genial design som förvandlar din resa till ett verkligt nomadiskt tillhåll. Utforska nya horisonter och upplev unika erfarenheter på vägen med denna välutrustade husbil.

G740C i närmare

Pilote

G740C är en verkligt bekväm husbil, som innehåller harmoniska utrymmen på ett 15 cm servicegolv. Den stora mittsängen på 150 cm, badrummet med dubbel skiljevägg och den L-formade salongen för 5 personer gör den till ett säkert kort.

Badrummet

G740C har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme.

Vardagsrummet

De rymliga sittplatserna i L-salongen är en inbjudan till trivsamhet. 5 personer kan sitta runt det justerbara bordet. Den stora sidosoffan (80 cm) har ett inre förvaringsutrymme.

Sovrummet

I sovrummet finns en stor mittsäng på 150x190 och ett trivsamt utrymme på 2,05 m i huvudänden. Utrymmet omkring bädden har utformats för att garantera en enkel åtkomst till garderoberna och hyllor. I tillval kan sängens huvudände höjas för att lämna större utrymme i fotänden.

Utanför

Med sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora isolerade lastutrymmet på hela bredden är nedsänkt och underlättar lastningen av dina tillbehör. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Köket

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

G740C 3D

Teknisk information

Pilote

Längd

7.49 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

445 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare