Taksäng P720FGJ

Planlösning i P720FGJ

Den halvintegrerade P720FGJ har alla fördelar som en stor, trots sina 7,20 m. Här finns en ”face to face”-salong, ett stort kök, separat badrum, en stor mittplacerad säng och en taksäng. Det krävs ingen kompromiss mellan storlek och komfort, hela familjen kommer att få plats.

Vardagsrum

Den koketta dinetten omfattar två behagliga soffor. 5 personer kan sitta bekvämt i dem omkring den stora bordsskivan. I utrustningsnivån Sensation har salongen en L-formad soffa som placerats kring ett bord i mitten.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

P720C har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Rum

Mittsängen i P720FGJ har ett riktigt XL-format (150 x 190cm). som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Lastutrymmet, som kan justeras elektriskt i höjdled kan nå 108 cm. Det är således i en absolut komfort som du kan lägga dig i sovrummet efter en händelserik dag.

Kabin

P720FGJ är byggd på det nya chassit Fiat Ducato CSS Euro6D och redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.2 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
2850 l
Last
645 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top