Pilote

Halvintegrerad husbil

P720FGJ EXPRESSION

Upptäck vår profilerade husbilsmodell, synonym med komfort och elegans på vägen. Inuti kan du njuta av ett välutrustat utrymme med moderna funktioner för en njutbar resa. Upplev äventyret enkelt med denna strömlinjeformade husbil, utformad för att göra varje resa minnesvärd och varje destination ännu mer speciell.

P720FGJ i närmare

Pilote

Den halvintegrerade P720FGJ har alla fördelar som en stor, trots sina 7,20 m. Här finns en ”face to face”-salong, ett stort kök, separat badrum, en stor mittplacerad säng och en taksäng. Det krävs ingen kompromiss mellan storlek och komfort, hela familjen kommer att få plats.

Badrummet

P720C har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Vardagsrummet

Den mysiga dinetten har två bekväma soffor. Det stora bordet har plats för 5 personer. 

Sovrummet

Mittsängen i P720FGJ har ett riktigt XL-format (150 x 190cm). som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Lastutrymmet, som kan justeras elektriskt i höjdled kan nå 108 cm. Det är således i en absolut komfort som du kan lägga dig i sovrummet efter en händelserik dag.

Köke

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.20 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

2

Nyttolast

570 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare