Taksäng P720FC

Planlösning i P720FC

Denna halvintegrerade, som är ny i kollektionen 2020, har samma fördelar som de större, trots sin kompakta storlek. På 7,20 m innehåller den en face- to-face salong, ett stort köksutrymme, ett separat badrum och en stor mittsäng. Du behöver alltså inte välja mellan storlek och komfort.

Vardagsrum

Den trevliga face-to-face salongen har planerats för att erbjuda ett maximalt utrymme bl.a. tack vare det hopfällbara bordet Fem personer kan sitta i salongen.

Kök

Köket innehåller en praktisk arbetsyta och stora lådor och kastrullskåp. Den högklassiga utrustningen säkrar en daglig komfort.

Badrum och toalett

Badrummet är separat och täcker hela bredden, vilket är ovanligt i bilar av denna storlek. Det är avskilt från salongen och sovrummet, vilket innebär en berömvärd komfort.

Rum

I sovrummet finns en stor mittsäng på 150×190 och ett trivsamt utrymme på 2,05 m i huvudänden. Utrymmet omkring bädden har utformats för att garantera en enkel åtkomst till garderoberna och hyllor i gavlarna erbjuder fler förvaringar i utrustningsnivån Sensation.

Kabin

P720FC är byggd på det nya chassit Fiat Ducato CSS och redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. I det isolerade lastutrymmet kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Technical informations

Längd
7.2 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
1830 l
Last
645 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top