Pilote

Halvintegrerad husbil

P720FC EXPRESSION

Upptäck vår profilerade husbilsmodell, synonym med komfort och elegans på vägen. Inuti kan du njuta av ett välutrustat utrymme med moderna funktioner för en njutbar resa. Upplev äventyret enkelt med denna strömlinjeformade husbil, utformad för att göra varje resa minnesvärd och varje destination ännu mer speciell.

P720FC i närmare

Pilote

Denna halvintegrerade, som är ny i kollektionen 2020, har samma fördelar som de större, trots sin kompakta storlek. På 7,20 m innehåller den en face- to-face salong, ett stort köksutrymme, ett separat badrum och en stor mittsäng. Du behöver alltså inte välja mellan storlek och komfort.

Vardagsrummet

Den trevliga face-to-face salongen har planerats för att erbjuda ett maximalt utrymme bl.a. tack vare det hopfällbara bordet Fem personer kan sitta i salongen.

Utanför

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. I det isolerade lastutrymmet kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Köke

Köket innehåller en praktisk arbetsyta och stora lådor och kastrullskåp. Den högklassiga utrustningen säkrar en daglig komfort.

Badrummet

Badrummet är separat och täcker hela bredden, vilket är ovanligt i bilar av denna storlek. Det är avskilt från salongen och sovrummet, vilket innebär en berömvärd komfort.

Sovrummet

Sovrummet har en king size-säng (150x190) och en bekväm takhöjd på 2,05 meter. Utrymmet runt sängen är utformat så att garderoberna är lättåtkomliga. 

Teknisk information

Pilote

Längd

7.20 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

2

Nyttolast

570 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare