Integrerad DPS Kompakt G690GJ

Planlösning i G690GJ

Den bekväma och kompakta (6,99 m) G690GJ är en idealisk kompromisslösning. Alla utrymmen har optimerats för att bli eleganta och praktiska. Denna helintegrerade har en utmärkt rörlighet från salongen till sovrummet och en riktig avskiljning mellan dag och natt.

Vardagsrum

Den användarvänliga salongen har 5 måltidsplatser. Den består av två L-formade soffor och ett justerbart bord som gör det lättare att röra sig. De stora glasytorna och panoramatakluckan (820×520) gör den till ett behagligt livsutrymme, som alltid är ljust.

Kök

I köket finns ett fint arbetsutrymme.

Badrum och toalett

Trots att G690GJ inte är längre än 7,00 m, har den en dusch som är separerad från toalettstolen.

Rum

Ovanför lastutrymmet, i king size eller låg version, är enkelsängarna i G690GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden.

Kabin

G690GJ har byggts på det nya chassit Fiat Ducato CSS och är ett fordon du kan lita på. Bekvämt installerad i ett Aguti-säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering. Du kan också välja ett mediepaket och använda backkameran med mycket vid vinkel. Att parkera bilen blir då en barnlek.

Utvändigt

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. Baktill har det stora lastutrymmet på hela bredden sänkts ner för att underlätta lastning och avlastning. Det är isolerat och förvarar dina tillhörigheter utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Technical informations

Längd
6.99 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
4+1 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
3150 l
Last
585 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg
Back to Top