Pilote

Integrerad husbil

G690GJ EXPRESSION

Husbilen Pilote G690GJ erbjuder smart designat utrymme och smidig hantering, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för oöverträffade äventyr. Utforska nya horisonter och låt dig förföras av äventyrsandan med sinnesfrid. Med denna integrerade Pilote husbil upplever du minnesvärda utflykter och upptäcker världen med lätthet.

G690GJ i närmare

Pilote

Upptäck husbil G690GJ, en modell som skickligt kombinerar smidighet och komfort för exceptionella resor. Dess uppfinningsrika design inkluderar en dubbel isolerande golvplatta på 15 cm, vilket garanterar överlägsen isolering för trevliga utflykter, oavsett säsong. Njut av den generösa förvaringsutrymmet som låter dig transportera allt ditt reseutrustning, från campingartiklar till stora objekt som cyklar eller trädgårdsmöbler.

Vardagsrummet

Den användarvänliga salongen har 5 måltidsplatser. Den består av två L-formade soffor och ett justerbart bord som gör det lättare att röra sig. De stora glasytorna och panoramatakluckan (820x520) gör den till ett behagligt livsutrymme, som alltid är ljust.

Badrummet

Trots att G690GJ inte är längre än 7,00 m, har den en dusch som är separerad från toalettstolen.

Utanför

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. Baktill har det stora lastutrymmet på hela bredden sänkts ner för att underlätta lastning och avlastning. Det är isolerat och förvarar dina tillhörigheter utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Köket

I köket finns ett fint arbetsutrymme.

Sovrummet

Ovanför lastutrymmet, i king size eller låg version, är enkelsängarna i G690GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden.

Teknisk information

Pilote

Längd

6.99 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

525 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare