Integrerad DPS G690D

Planlösning i G690D

G690D passar till alla resor i alla väder. Dess storlek gör det möjligt att komma fram överallt. Dess salong är så rymligt att du kommer att längta efter regniga dagar.

  • Xperience 2.0-platta
  • Ingen permanent säng för att få ett mycket stort livsutrymme
  • Klass 3-certifierad isolering
  • ALDE-kompatibel
  • Dubbelt 15 cm isolerande golv
  • Lastutrymme anpassat för enkel lastning
  • Miljön kan skräddarsys och det finns många tillval

Vardagsrum

Två stora bänkar, vända mot varandra, som rymmer 7 personer (vänstra bänken är 189 cm). Ett stort fällbart bord med skjutbar skiva gör det enkelt att förflytta sig. Det finns möjlighet till att ha en sovplats i salongen (tillval)/

Kök

Härligt L-format kök med en 3-lågig spis på en vacker bänkskiva, ett 153-liters kylskåp, många lådor och förvaringsutrymmen, ett stort fönster och en taklucka.

Badrum och toalett

G690D har ett vackert badrum bak, som sträcker sig över hela bredden. Den har ett stort klädskåp med garderob, hyllor och lådor. Takfönstret ger bra med ljus och möjliggör en bättre ventilation för utrymmet.

 

Rum

Huvudsängen är upphängd i vardagsrummet: en taksäng på 135 x 190 med en ribbförsedd sängbotten och en komfortmadrass. 200 x 190 cm längsgående säng finns som tillval.

Kabin

G690D är byggd på Fiat Ducato CSS Euro6D och är redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Bekvämt installerad i Agutisätena kan du njuta av bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i förarhytten lugn och isolering.

Utvändigt

Du kommer säkert att uppskatta dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. Det isolerade lastutrymmet låter dig förvara dina saker på ett säkert sätt. Lastutrymmet är även tillgängligt från insidan. Dess stora volym beror delvis på att det finns tillgängligt utrymme längs hela fordonets höjd.

 

Technical informations

Längd
7.04 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+2 tillval
Matplatser
6
Volym i sidofack
2150 l
Last
585 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg
Back to Top