Pilote

Integrerad husbil

G690D EXPRESSION

Med välplanerat utrymme och enkel hantering är Pilote G690D din idealiska följeslagare för oförglömliga utflykter. Ge dig av mot nya horisonter och låt dig förföras av äventyrsandan i fullständig ro

G690D i närmare

Pilote

G690D är lämplig för alla typer av resor och alla typer av väder. Storleken gör att du kan ta dig fram överallt. Dess lounge är så rymlig att du kommer att vänta på en regnig dag.

Utanför

Du kommer säkert att uppskatta dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. Det isolerade lastutrymmet låter dig förvara dina saker på ett säkert sätt. Lastutrymmet är även tillgängligt från insidan. Dess stora volym beror delvis på att det finns tillgängligt utrymme längs hela fordonets höjd. 

Vardagsrummet

Två stora bänkar, vända mot varandra, som rymmer 7 personer (vänstra bänken är 189 cm). Ett stort fällbart bord med skjutbar skiva gör det enkelt att förflytta sig. Det finns möjlighet till att ha en sovplats i salongen (tillval)/

Sovrummet

Huvudsängen är upphängd i vardagsrummet: en taksäng på 135 x 190 med en ribbförsedd sängbotten och en komfortmadrass. 200 x 190 cm längsgående säng finns som tillval.

Köket

Härligt L-format kök med en 3-lågig spis på en vacker bänkskiva, ett 153-liters kylskåp, många lådor och förvaringsutrymmen, ett stort fönster och en taklucka.

Badrummet

G690D har ett vackert badrum bak, som sträcker sig över hela bredden. Den har ett stort klädskåp med garderob, hyllor och lådor. Takfönstret ger bra med ljus och möjliggör en bättre ventilation för utrymmet. 

Teknisk information

Pilote

Längd

6.99 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

6

Plats för sömn

2

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

510 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare