Pilote

Halvintegrerad husbil

P650GJ EXPRESSION

Kompakta husbilar utmärker sig genom sin smidiga och ekonomiska körning. Deras intelligenta layout maximerar det inre utrymmet för optimal komfort under resan.

P650GJ i närmare

Pilote

Enkelsängar i en ultrakompakt modell, visst är det möjligt! Med en längd under 6,50 m och med all tänkbar komfort antar P650GJ utmaningen. Ni kan resa på tumanhand och ha ett sovrum som hemma i en halvintegrerad husbil som är särskilt lätthanterlig.

Vardagsrummet

Salongen i P650GJ är lika stor som i en halvintegrerad på 7 m och har en soffa vänd i färdriktningen. Upp till fyra personer kan sitta runt bordet. Ett smart tillval är den fällbara stolen som placerats på köksväggen, det är den perfekta lösningen om ni kommer att vara 5 vid matbordet.

Sovrummet

I versionen king size eller låga sängar kan enkelsängarna i P650GJ anpassa sig till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden.

Utanför

Denna kompakta halvintegrerade husbil med väggar och tak i polyester har allt du kan önska. I de hageltåliga väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden underlättar lastningen av dina tillbehör som t.ex. cyklar eller campingutrustning. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Badrummet

Även allt-i-ett badrummet är en verkligt smart lösning! Detta utrymme har planerats för att ge dig en maximal komfort utan att förlora något utrymme i de andra bodelarna.

Köke

Kylskåpet har en volym på 138 l, så du behöver inte hitta någon matbutik varje dag. De många övre och nedre skåpen, och kastrullskåpet samt den 2- lågiga gasspisen ger dig möjlighet att laga mat som hemma.

Teknisk information

Pilote

Längd

6.49 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

2

Nyttolast

680 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare