Pilote

Halvintegrerad husbil

P650C EXPRESSION

Kompakta husbilar utmärker sig genom sin smidiga och ekonomiska körning. Deras intelligenta layout maximerar det inre utrymmet för optimal komfort under resan.

P650D i närmare

Pilote

En mittsäng i en ultrakompakt bil, det är möjligt! Med en längd under 6,50 m och med all tänkbar komfort antar P650C utmaningen. Ni kan resa på tumanhand och ha ett sovrum som hemma i en halvintegrerad husbil som är särskilt lätthanterlig.

Utanför

Denna kompakta halvintegrerade husbil med väggar och tak i polyester har allt du kan önska. I de hageltåliga väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden underlättar lastningen av dina tillbehör som t.ex. cyklar eller campingutrustning. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Vardagsrummet

Salongen i P650C är lika stor som i en halvintegrerad på 7 m och har en soffa vänd i färdriktningen. Upp till fyra personer kan sitta runt bordet. Ett smart tillval är den fällbara stolen som placerats på köksväggen, det är den perfekta lösningen om ni kommer att vara 5 vid matbordet.

Badrummet

Även allt-i-ett badrummet är en verkligt smart lösning! Detta utrymme har planerats för att ge dig en maximal komfort utan att förlora något utrymme i de andra bodelarna.

Sovrummet

Kompakt är inte synonymt med trångt. I P650C-modellen är den centrala sängen i XL-storlek (150 x 190 cm), precis som i alla Pacifics halvintegrerade husbilar. Komfortmadrassen garanterar en god natts sömn.

Köke

Kylskåpet har en volym på 138 l, så du behöver inte hitta någon matbutik varje dag. De många övre och nedre skåpen, och kastrullskåpet samt den 2- lågiga gasspisen ger dig möjlighet att laga mat som hemma.

Teknisk information

Pilote

Längd

6.49 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

2

Nyttolast

680 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare