Pilote

Halvintegrerad husbil

P600P EXPRESSION

Husbilar med låg lastkapacitet kännetecknas av sin kompakta design, som ger smidig och ekonomisk körning. Den intelligenta layouten maximerar det inre utrymmet för optimal komfort under resan.

P600P i närmare

Pilote

P600P har samma komfort som en halvintegrerad med en längd som är lika kompakt som en skåpbil. Den är framför allt avsedd för resande par, och har en bekväm volym i alla livsutrymmen. Den kan köras ute på vägen och i stad och är lätt att parkera.

Utanför

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. I det isolerade lastutrymmet kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Badrummet

Tvättställ, WC och en separat dusch har placerats i ett rymligt badrum med ett djup på nästan 1,50 m.

Vardagsrummet

Salongen i P600P är lika stor som i en halvintegrerad på 7 m och har en soffa vänd i färdriktningen. I den bekväma salongen med säten i högdensitetsskum kan 4 personer enkelt sätta sig kring bordet. Om du väljer en L-formad salong (i tillval), finns det plats för en femte person.

Sovrummet

Sidobädden (138 x 200 cm) med spaltmadrass ger maximal komfort och lämnar gott om utrymme för toaletten. Den öppnas mot ett rymligt lastutrymme på 935 liter, tillgängligt både inifrån och utifrån.

Köke

Kylskåpet har en volym på 138 l, så du behöver inte hitta någon matbutik varje dag. De många övre och nedre skåpen, och kastrullskåpet samt den 2- lågiga gasspisen ger dig möjlighet att laga mat som hemma.

Teknisk information

Pilote

Längd

5.96 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

4

Plats för sömn

2

Nyttolast

805 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare