Pilote

Integrerad på AL-KO chassi

G741FGJ EXPRESSION

Integralhusbilar drivs av ett äventyrssug, där praktisk nytta och passion för oförglömliga resor kombineras på ett perfekt sätt. Deras geniala design formar en autentisk nomadisk fristad, redo att upptäcka nya horisonter och uppleva exceptionella äventyr under hela resan.

G741FGJ i närmare

Pilote

Upptäck husbilen G741FGJ, designad för oförglömliga resor med ett Al-ko chassi och en 20 cm dubbelgolv som erbjuder enastående isolering. Dess betydande lastkapacitet gör det möjligt att bära med sig allt du behöver, och dess stora genomgående garage underlättar transporten av skrymmande utrustning. Ge dig ut på äventyr med komfort och lugn tack vare denna mångsidiga husbil.

Sovrummet

Ovanför lastutrymmet, i king size eller låg version, är enkelsängarna i G741FGJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. Sängarnas huvudändar kan höjas, och det finns två högtalare och ett TV-uttag i det här stora sovrummet.

Vardagsrummet

Två stora lädersoffor är placerade mitt emot varandra i denna omsorgsfullt utformade salong. Mitt i det stora utrymmet kan ett bord för 5 personer fällas ut. Det textilklädda taket och de många LED-lamporna skapar en varm stämning i detta vackra livsutrymme.

Badrummet

G741FGJ har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme. En fullängdsspegel kompletterar inredningen i det eleganta badrummet.

Utanför

Med sitt estetiska utseende, sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. Det dubbla golvet på 20 cm på hela bredden erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. I det stora isolerade lastutrymmet på hela bredden kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Köket

Köket innehåller en praktisk arbetsyta, ett 160 l kylskåp, en 2-lågig gasspis med hög effekt samt stora lådor och kastrullskåp. Dessa högklassiga anordningar erbjuder en daglig komfort.

G741FGJ 3D

Teknisk information

Pilote

Längd

7.49 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

445 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare