Pilote

Integrerad husbil

G740FGJ EVIDENCE

Ge dig ut på äventyr med modellen Pilote G740FGJ, en husbil som representerar frihet och flykt. Upptäck hisnande landskap, lär känna nya kulturer och skapa oförglömliga minnen när du färdas på vägarna i detta bekväma fordon. Oavsett om det är en helgutflykt eller en resa runt världen, tar G740FGJ dig till avlägsna horisonter med stil och ro. Upplev spänningen av det okända och skapa oförglömliga minnen under dina äventyr med Pilote G740FGJ husbilen.

G740FGJ i närmare

Pilote

G740FGJ, som är relativt ny i Galaxy-serien, är en bekväm helintegrerad för 4 personer, med enkelsängar, taksäng och face-to- face salong. Alla livsutrymmen är trevliga och separata. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor.

Köke

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet på 160 l.

Sovrummet

Ovanför lastutrymmet, i king size eller låg version, är enkelsängarna i G740FGJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden.

Utanför

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. I det isolerade lastutrymmet kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Badrummet

G740FGJ har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme.

Vardagsrummet

Två sidosoffor mitt emot varandra i en salong i längdriktningen. Mitt i det stora utrymmet kan ett bord för 5 personer fällas ut. De stora glasytorna och panoramatakluckan (820x520) gör den till ett behagligt livsutrymme, som alltid är ljust. Salongen är kompatibel med ALDE och är därför alltid skön, både sommar och vinter.

G740FGJ 3D

Teknisk information

Pilote

Längd

7.49 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

465 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare