Pilote

Halvintegrerad husbil

P740GJ EXPRESSION

Kom och upptäck denna strömlinjeformade husbil, där komfort och praktiska egenskaper förenas på ett perfekt sätt. Inuti kan du njuta av ett smart arrangerat utrymme och modern utrustning för oförglömliga resor. Ge dig ut på äventyr ombord på denna profil, din perfekta följeslagare för obegränsade eskapader.

P740GJ i närmare

Pilote

Med sin storlek på 7,45 m är P740GJ en bekväm halvintegrerad för två personer med enkelsängar. Alla livsutrymmen är trevliga och separata. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. 4 platser på registreringsbeviset och den extra sovplatsen i salongen gör det möjligt att ha 4 passagerare.

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Sovrummet

I versionen king size och i versionen med höga eller låga sängar, är enkelsängarna i P740GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. I king size-versionen kan de med en förlängning mellan bäddarna erbjuda en sovplats på 170x205.

Vardagsrummet

Den mysiga dinetten har två bekväma soffor. Det stora bordet har plats för 5 personer. 

Köke

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrummet

P740GJ har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.45 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

2

Nyttolast

530 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare