Pilote

Halvintegrerad husbil

P740FC EVIDENCE

Upptäck denna profilerade husbil, en perfekt harmoni av komfort och praktiska egenskaper. Inuti kan du njuta av ett smart arrangerat utrymme och modern utrustning för oförglömliga resor. Ge dig ut på gränslösa äventyr ombord på denna profil, den perfekta partnern för dina eskapader.

P740C i närmare

Pilote

Med sin storlek på 7,45 m är denna nykomling i Pacific-serien en bekväm halvintegrerad husbil för 2 personer med mittsäng och face-to-face salong. Alla livsutrymmen är trevliga och separata. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. 4 platser på registreringsbeviset och den extra sovplatsen i salongen gör det möjligt att ha 4 passagerare.

Badrummet

P740FC har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Sovrummet

I P740FC finns en mittsäng i XL- format (150 x 190 cm). som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Lastutrymmet, som kan justeras elektriskt i höjdled kan nå 108 cm. Det är således i en absolut komfort som du kan lägga dig i sovrummet efter en händelserik dag.

Köke

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Utanför

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden underlättar lastningen av dina tillbehör som t.ex. cyklar eller campingutrustning. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.45 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

2

Nyttolast

555 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare