Pilote

Integrerad husbil

G740GJ EXPRESSION

Ge dig ut på äventyr med husbilen Pilote G740GJ, ett symbol för frihet och flykt. Upptäck hisnande vyer, lär känna nya kulturer och skapa oförglömliga minnen när du kryssar längs vägarna ombord på detta bekväma fordon. Oavsett om det är en helgutflykt eller en resa över världen, kommer G740GJ leda dig till avlägsna horisonter med elegans och ro. Upplev spänningen av det okända och bygg oförglömliga minnen under dina äventyr med husbilen Pilote G740GJ.

G740GJ i närmare

Pilote

Den rymliga helintegrerade G740GJ är som gjord för att uppfylla önskemålen på stora inre volymer: I det stora sovrummet med dess enkelsängar, i badrummet som separerats med en dubbel skiljevägg, i köket och i salongen med stora soffor. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor.

Badrummet

G740GJ har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme.

Köket

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Sovrummet

I versionen king size och i versionen med höga eller låga sängar, är enkelsängarna i G740GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. I king size-versionen kan de med en förlängning mellan bäddarna erbjuda en sovplats på 170x205.

Utanför

Med sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. I det stora isolerade lastutrymmet på hela bredden kan du förvara dina ägodelar utan risk. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Vardagsrummet

De rymliga sittplatserna i L-salongen är en inbjudan till trivsamhet. 5 personer kan sitta runt det justerbara bordet. De stora glasytorna och panoramatakluckan (820x520) gör den till ett behagligt livsutrymme, som alltid är ljust.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.49 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

445 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare