Pilote

Integrerad husbil

G740FC EXPRESSION

Med husbilen Pilote G740FC kommer du att ha smart designat utrymme och smidig hantering, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för unika utflykter. Ge dig ut på en resa för att upptäcka nya horisonter och låt dig förföras av äventyrsandan i fullständig ro. Denna integrerade Pilote husbil bjuder in dig till att uppleva minnesvärda stunder och utforska världen med lätthet.

G740FC i närmare

Pilote

G740FC, som är ny i Galaxy-serien, erbjuder harmoniska livsutrymmen och lätthet att röra sig i hela bilen. Den stora mittsängen på 150 cm, badrummet med dubbel skiljevägg och face-to-face salongen för 5 personer gör den till ett säkert kort.

Vardagsrummet

Två sidosoffor mitt emot varandra i en salong i längdriktningen. Mitt i det stora utrymmet kan ett bord för 5 personer fällas ut. De stora glasytorna och panoramatakluckan (820x520) gör den till ett behagligt livsutrymme, som alltid är ljust. Salongen är kompatibel med ALDE och är därför alltid skön, både sommar och vinter.

Utanför

Med sitt hageltåliga tak och sina väggar i aluminium har denna helintegrerade allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Sovrummet

I sovrummet finns en stor mittsäng på 150x190 och ett trivsamt utrymme på 2,05 m i huvudänden. Utrymmet omkring bädden har utformats för att garantera en enkel åtkomst till garderoberna och hyllor. I tillval kan sängens huvudände höjas för att lämna större utrymme i fotänden.

Badrummet

G740FC har en bekväm dusch som är separerad från toalettstolen. Badrummet är separerat både från sovrummet och salongen med skjutbara väggar, och är därför ett absolut isolerat utrymme.

Köket

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet på 160 l.

G740FC 3D

Teknisk information

Pilote

Längd

7.49 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

465 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare