Pilote

Integrerad husbil

G720FC EXPRESSION

Integral husbilar, som drivs av äventyrslust, kombinerar praktiska egenskaper och passion för oförglömliga resor. Deras geniala design skapar en sann nomadisk tillflyktsort, redo att utforska nya horisonter och njuta av unika upplevelser på vägen.

G720FC i video

G720FC i närmare

Pilote

Denna helintegrerade, som är ny i kollektionen 2020, har samma fördelar som de större, trots sin kompakta storlek. På 7,20 m integrerar den en face – to-face salong, ett stort köksutrymme, ett separat badrum och en stor mittsäng. Du behöver alltså inte välja mellan storlek och komfort.

Utanför

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. Det dubbla golvet på 15 cm erbjuder termisk komfort och extra förvaringsutrymmen. Baktill har det stora lastutrymmet på hela bredden sänkts ner för att underlätta lastning och avlastning. Det är isolerat och förvarar dina tillhörigheter utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Sovrummet

I sovrummet finns en stor mittsäng på 150x190 och ett trivsamt utrymme på 2,05 m i huvudänden. Utrymmet omkring bädden har utformats för att garantera en enkel åtkomst till garderoberna och hyllor

Vardagsrummet

Den trevliga face-to-face salongen har planerats för att erbjuda ett maximalt utrymme bl.a. tack vare det hopfällbara bordet Fem personer kan sitta i salongen.

Köket

Köket innehåller en praktisk arbetsyta, ett 160 l kylskåp, en 2-lågig gasspis samt stora lådor och kastrullskåp. Den högklassiga utrustningen säkrar en daglig komfort.

Badrummet

Badrummet är separat och täcker hela bredden, vilket är ovanligt i bilar av denna storlek. Det är avskilt från salongen och sovrummet, vilket innebär en berömvärd komfort.

Teknisk information

Pilote

Längd

7.24 m

Bredd

2.30 m

Höjd

2.88 m

Sovplatser

4

Plats för måltid

5

Plats för sömn

4

Kg av tillval

- kg

Nyttolast

500 kg

Hitta alla tekniska egenskaper

Teknisk information

Utrustning

Gråmarkerade linjer representerar standardutrustning.

Chassi / Motorisering

Utvändigt

Utrustning förarhytt

Utrustning bodel

Multimedia

Energi

Förvaring och exteriör tillbehör

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Stämning

Pilote

Hitta en återförsäljare nära dig.

Våra återförsäljare