Alltid redo

Våra husbilar över 7 meter

Se utbudet

Letar du efter en stor, rymlig husbil som är lika bekväm på vägen som på din mellanlandning? Upptäck våra husbilar som är över 7 meter långa.

Våra integrerad över 7 meter

Med sin stora storlek erbjuder dessa integrerad husbilar oöverträffad rörelsefrihet inuti, vilket skapar en atmosfär av riktigt hem på resande fot. Kort sagt kombinerar dessa husbilar elegans, praktiska egenskaper och funktionalitet för minnesvärda resor, och gör det med ojämförlig stil.

Våra Halvintegrerad över 7 meter

Halvintegrerad med en längd på över 7 meter är den perfekta lösningen för äventyrare som vill ha generöst med utrymme utan att göra avkall på manövrerbarheten. Med sin ökade längd erbjuder dessa fordon rymliga, välutrustade interiörer med bekväma bostadsutrymmen, kompletta matlagningsmöjligheter och moderna bekvämligheter.

Fördelarna med fordon som är längre än 7 meter

Dessa husbilar erbjuder större flexibilitet för att rymma specialutrustning som fritids- eller arbetsutrustning. Dessutom gör den stora förvaringskapaciteten det möjligt att transportera skrymmande föremål utan att kompromissa med passagerarnas komfort.

Våra husbilar under 7 meter