Halvintegrerad P740GJ

Planlösning i P740GJ

Med sin storlek på 7,45 m är P740GJ en bekväm halvintegrerad för två personer med enkelsängar. Alla livsutrymmen är trevliga och separata. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. 4 platser på registreringsbeviset och den extra sovplatsen i salongen gör det möjligt att ha 4 passagerare.

Vardagsrum

Den koketta dinetten omfattar två behagliga soffor. 5 personer kan sitta bekvämt i dem omkring den stora bordsskivan. I utrustningsnivån Sensation har salongen en L-formad soffa som placerats kring ett bord i mitten.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

P740GJ har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Rum

I versionen king size och i versionen med höga eller låga sängar, är enkelsängarna i P740GJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. I king size-versionen kan de med en förlängning mellan bäddarna erbjuda en sovplats på 170×205.

Kabin

Med sitt nya chassi Fiat Ducato CSS Euro6D är P740GJ redo att följa med dig överallt. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.45 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4+1 tillval
Sovplatser
2+2 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
2950 l
Last
605 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top