Halvintegrerad Kompakt P650GJ

Planlösning i P650GJ

Enkelsängar i en ultrakompakt modell, visst är det möjligt! Med en längd under 6,50 m och med all tänkbar komfort antar P650GJ utmaningen. Ni kan resa på tumanhand och ha ett sovrum som hemma i en halvintegrerad husbil som är särskilt lätthanterlig.

Vardagsrum

Salongen i P650GJ är lika stor som i en halvintegrerad på 7 m och har en soffa vänd i färdriktningen. Upp till fyra personer kan sitta runt bordet. Ett smart tillval är den fällbara stolen som placerats på köksväggen, det är den perfekta lösningen om ni kommer att vara 5 vid matbordet.

Kök

Kylskåpet har en volym på 138 l, så du behöver inte hitta någon matbutik varje dag. De många övre och nedre skåpen, och kastrullskåpet samt den 2- lågiga gasspisen ger dig möjlighet att laga mat som hemma.

Badrum och toalett

Även allt-i-ett badrummet är en verkligt smart lösning! Detta utrymme har planerats för att ge dig en maximal komfort utan att förlora något utrymme i de andra bodelarna.

Rum

I versionen king size eller låga sängar kan enkelsängarna i P650GJ anpassa sig till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden.

Kabin

P650GJ är byggd på Fiat Ducato CSS och är redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Denna kompakta halvintegrerade husbil med väggar och tak i polyester har allt du kan önska. I de hageltåliga väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden underlättar lastningen av dina tillbehör som t.ex. cyklar eller campingutrustning. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
6.49 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+1 tillval
Matplatser
4
Volym i sidofack
2750 l
Last
755 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top