Halvintegrerad Kompakt P650C

Planlösning i P650C

En mittsäng i en ultrakompakt bil, det är möjligt! Med en längd under 6,50 m och med all tänkbar komfort antar P650C utmaningen. Ni kan resa på tumanhand och ha ett sovrum som hemma i en halvintegrerad husbil som är särskilt lätthanterlig.

Vardagsrum

Salongen i P650C är lika stor som i en halvintegrerad på 7 m och har en soffa vänd i färdriktningen. Upp till fyra personer kan sitta runt bordet. Ett smart tillval är den fällbara stolen som placerats på köksväggen, det är den perfekta lösningen om ni kommer att vara 5 vid matbordet.

Kök

Kylskåpet har en volym på 138 l, så du behöver inte hitta någon matbutik varje dag. De många övre och nedre skåpen, och kastrullskåpet samt den 2- lågiga gasspisen ger dig möjlighet att laga mat som hemma.

Badrum och toalett

Även allt-i-ett badrummet är en verkligt smart lösning! Detta utrymme har planerats för att ge dig en maximal komfort utan att förlora något utrymme i de andra bodelarna.

Rum

Kompakt betyder inte trång. I modellen P650C har mittsängen en XL-storlek (150 x 190cm), som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Bultex-madrassen garanterar sköna och vilsamma nätter.

Kabin

P650C är byggd på nya Fiat Ducato CSS Euro6D. Kompakt och lätt att manövrera, med en utmärkt körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Denna kompakta halvintegrerade husbil med väggar och tak i polyester har allt du kan önska. I de hageltåliga väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden underlättar lastningen av dina tillbehör som t.ex. cyklar eller campingutrustning. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
6.49 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+1 tillval
Matplatser
4
Volym i sidofack
1720 l
Last
755 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top