Halvintegrerad Kompakt P600P

Planlösning i P600P

P600P har samma komfort som en halvintegrerad med en längd som är lika kompakt som en skåpbil. Den är framför allt avsedd för resande par, och har en bekväm volym i alla livsutrymmen. Den kan köras ute på vägen och i stad och är lätt att parkera.

Vardagsrum

Salongen i P600P är lika stor som i en halvintegrerad på 7 m och har en soffa vänd i färdriktningen. I den bekväma salongen med säten i högdensitetsskum kan 4 personer enkelt sätta sig kring bordet. Om du väljer en L-formad salong (i tillval), finns det plats för en femte person.

Kök

Kylskåpet har en volym på 138 l, så du behöver inte hitta någon matbutik varje dag. De många övre och nedre skåpen, och kastrullskåpet samt den 2- lågiga gasspisen ger dig möjlighet att laga mat som hemma.

Badrum och toalett

Tvättställ, WC och en separat dusch har placerats i ett rymligt badrum med ett djup på nästan 1,50 m.

Rum

Sidosängen (138 x 200 cm) på spjälbotten och Bultex® -madrass ebjuder en maximal komfort och lämnar ett fint utrymme för toaletten. Den skjuter ut över ett rymligt lastutrymme på 935L, som är åtkomligt inifrån och utifrån.

Kabin

P600P är byggd på nya Fiat Ducato CSS Euro6D och följer dig överallt. Den är effektiv och lätthanterlig och har en utmärkt körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Du uppskattar säkert dess dynamiska och moderna yttre. Den lättåtkomliga gasolkofferten har en tröskelstång som kan sänkas ner vid lastning av flaskor. I det isolerade lastutrymmet kan du förvara dina ägodelar utan risk. Dörrarna är utrustade med kompressionslås på dubbel list, vilket garanterar vatten- och lufttäthet.

Technical informations

Längd
5.96 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+1 tillval
Matplatser
4
Volym i sidofack
940 l
Last
880 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top