Halvintegrerad P746FC

 

.resp-container { position: relative; overflow: hidden; padding-top: 56.25%; } .resp-iframe { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: 0; }

Planlösning i P746FC

Med sin storlek på 7,45 m är denna nykomling i Pacific-serien en bekväm halvintegrerad husbil för 4 personer med mittsäng, taksäng och face-to-face salong. Alla livsutrymmen är trevliga och separata. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor.

Vardagsrum

Denna halvintegrerade har en stor salong med face-to-face sofffor. Dinetten med hopfällbart bord har plats för 5 personer. Det är en perfekt planlösning som kombinerar trivsamhet och lätthet att röra sig. Du får även en taksäng avsedd för två personer.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

P746FC har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Rum

Mittsängen i P746FC har ett riktigt XL-format (150 x 190cm). som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Lastutrymmet, som kan justeras elektriskt i höjdled kan nå 108 cm. Det är således i en absolut komfort som du kan lägga dig i sovrummet efter en händelserik dag.

Kabin

P746FC är byggd på nya Fiat Ducato Euro6D CCS. Den är robust och pålitlig, och redo att följa dig överallt. Du kommer att uppskatta körkomforten med den nya motorn. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.45 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
4+2 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
1830 l
Last
545 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top