Taksäng P740FGJ

Planlösning i P740FGJ

Med sin storlek på 7,45 m är denna nykomling i Pacific-serien en bekväm halvintegrerad husbil för 2 personer med enkelsängar och face-to-face salong. Alla livsutrymmen är trevliga och separata. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. 4 platser på registreringsbeviset och den extra sovplatsen i salongen gör det möjligt att ha 4 passagerare.

Vardagsrum

Denna halvintegrerade har en stor salong med face-to-face sofffor. Dinetten med hopfällbart bord har plats för 5 personer. Det är en perfekt planlösning som kombinerar trivsamhet och lätthet att röra sig.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

P740FGJ har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Rum

I versionen king size och i versionen med höga eller låga sängar, är enkelsängarna i P740FGJ anpassade till dina önskemål och behov. I övre version (standard) skjuter de ut över ett stort lastutrymme på hela bredden och klädskåp i fotänden. I king size-versionen kan de med en förlängning mellan bäddarna erbjuda en sovplats på 170×205.

Kabin

P740FGJ är byggd på det nya chassit Fiat Ducato CSS Euro6D och redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Du kommer att uppskatta körkomforten med den nya motorn. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden som sänkts ner underlättar lastningen av dina saker. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.45 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+2 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
2950 l
Last
630 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top