Halvintegrerad P740FC

Planlösning i P740FC

Med sin storlek på 7,45 m är denna nykomling i Pacific-serien en bekväm halvintegrerad husbil för 2 personer med mittsäng och face-to-face salong. Alla livsutrymmen är trevliga och separata. Det omsorgsfulla utförandet och den högklassiga utrustningen gör den till en idealisk partner för korta eller långa resor. 4 platser på registreringsbeviset och den extra sovplatsen i salongen gör det möjligt att ha 4 passagerare.

Vardagsrum

Denna halvintegrerade har en stor salong med face-to-face sofffor. Dinetten med hopfällbart bord har plats för 5 personer. Det är en perfekt planlösning som kombinerar trivsamhet och lätthet att röra sig.

Kök

Det eleganta och funktionella köket har en L-formad arbetsyta och ett 3-lågigt gaskök mitt emot kylskåpet som har en volym på 160 l.

Badrum och toalett

P740FC har en dusch som är separerad från toalettstolen. Du har alltså ett helt avskilt utrymme som separerats från salongen och sovrummet.

Rum

I P740FC finns en mittsäng i XL- format (150 x 190 cm). som i alla halvintegrerade husbilar i Pacific-serien. Lastutrymmet, som kan justeras elektriskt i höjdled kan nå 108 cm. Det är således i en absolut komfort som du kan lägga dig i sovrummet efter en händelserik dag.

Kabin

P740FC är byggd på det nya chassit Fiat Ducato Euro6D och redo att ta dig till dina favoritdestinationer. Bekvämt installerad i ett justerbart säte kan du uppskatta bilens körkomfort. När du stannar garanterar mörkläggningsgardinerna i kabinen lugn och isolering.

Utvändigt

Med sina hageltåliga väggar och tak i polyester har den här husbilen allt du kan begära. Dess robusta och hållbara struktur har certifierats Klass 3 för sina isoleringsegenskaper. I väggarna har alla tekniska utrymmen integrerats på ett smart sätt. De lättåtkomliga luckorna gör det möjligt för dig att enkelt tömma vattentankarna. Det stora lastutrymmet på hela bredden underlättar lastningen av dina tillbehör som t.ex. cyklar eller campingutrustning. I tillval kan du välja en förvaringslåda nedtill, som ger dig ett ytterligare förvaringsutrymme.

Technical informations

Längd
7.45 m
Bredd
2.3 m
Sittplatser
4
Sovplatser
2+2 tillval
Matplatser
5
Volym i sidofack
1830 l
Last
630 kg
MTPLM (Stor vikt)
3500 kg

Du kommer också att gilla

Back to Top